Kennels

Lijst van fokkers / kennels bij Boxer Vrienden Nederland aangesloten.


Er worden exclusief kennels vermeld van fokkers die volgens richtlijnen fokken. Iedere fokteef of reu moet aan het VFR (verenigings Fokreglement) voldoen. Deze staan op onze site vermeld. Vraag voor u een pup koopt naar het certificaat wat wij uitgeven voor honden die aan de reglementen voldoen. Dit fokgschiktheidscertificaat wordt per hond uitgegeven dus niet per kennel. Let op er zijn meerdere erkende verenigingen sommige fokkers zijn van meerdere verenigingen nationaal en of internationaal lid. Wenst u een pup uit door onze organisatie goedgekeurde combinatie vraag dan naar het fokgeschiktheidscertificaat van de Boxer Vrienden Nederland! Deze zijn vanaf sept 2022 bschikbaar voor onze fokkers!

Heeft u een kennelnaam en wordt deze niet vermeld neem dan contact op via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Leden dienen tijdig hun lidmaatschapsgeld te hebben betaald. Bij het niet nakomen van de (fok)reglementen kan het bestuur de Kennel van deze lijst verwijderen en eventueel sancties opleggen. 

Kennelnaam Naam Fokker Website
Van de Vuursche Vlakte R.F.K van der Horst www.vuurschevlakte.nl
Alkaios Mevr. J. te Wit & Mevr. M Jansen Alkaios
Chakrabox Mevr. C. Kramer Chakrabox
Houwaert's Dhr. K. van Gorp Houwaerts.nl
Hilarius Boxers Mevr. A. Lamers Hilarius Boxers
van de Gastenberg Dh.r S. vd Helm Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
van de Meerpaal Mw. Iedema Meerpaalboxers
van Wordanis Dhr. E. Fick Mevr H. Fick Wordanis
van de Matenhof Mevr. G. Krop Vermeulen Matenhof
van de Guldenweg Dhr. H. Smalbraak & Mevr. D. CarriĆ©re  van de Guldenweg
van Cubox Dhr. F. Kremers van Cubox
van Makawee Dhr. W.J. Visscher van Makawee 
van het Twentse Ros Mevr. J. Behrens Twentse Ros
White City Boxers Mevr. C.Beerts Rutten White City Boxers
Numado Fam. J.Rademakers Numado