Nieuws

9 jan 2021
Website aangepast: nieuwe Logo op opstart banner, laatste nieuws bijgewerkt, downloads aangevuld, dekreuen herzien, aangesloten kennels bijgewerkt. 

7 jan 2021
Nieuwe clubblad is geariveerd en wordt zsm verzonden hierbij ook de betaal verzoeken voor 2021 contributie te voldoen

6 Jan 2021
Bestuur geeft kennis van de samenwerking met Werkgroep Oost Nederland

Dec 2020
Bestuur vergaderd diverse keren ivm coronabeperkingen geschied dit digitaal

27 juli tot 1 Aug 2020
Trainingsweek in Tilburg. In acht worden de corona maatregelen genomem

3 Juli 2020
Thema dag 1 fokkerij binnen de BVN. Nieuwe fokkers kunnen voor algemene info kunnen komen. Na afloop gezellig napraten en een hapje en drankje

23 April 2020
ALV, op deze ledenvergadering is er met een kleine groep vergaderd. De bestuurders hebben hun verslagen voorgedragen.De kascommissie heeft een kascontrole uitgevoerd en de kas is hierbij i.o. bevonden. Belangrijke zaken die besloten zijn zijn o.a. de contributie verhoging met €5,-- per jaar. Het lidmaatchap van en bij WUBOX. Wat te doen met nieuwe werkgroepen en het besluit dat een uitgetrede werkgroep gedurende 3 jaar niet terug kan komen. Gevraagd wordt naar meer inzet voor clubblad.

19 Maart 2020
Door de corona crisis moeten we onze activiteiten even aanpassen. We gaan helaas de activiteiten beperken.

26  februari 2020

De laatste periode is gebleken dat de overheid  zich meer en meer gaat bemoeien met de fokkerij. Een internationale samenwerking blijkt meer en meer noodzaak te gaan worden. Als rasvereniging hebben we een zeer verantwoordelijke functie. We beseffen ons dat heel goed. Een internationale samenwerking is daarbij noodzakelijk. Na het niet kunnen toetreden tot de eerste grote internationale Boxer groep (ATIBOX) zijn we gaan kijken wat voor mogelijkheden er meer zijn. Niet toegelaten worden tot de atiboxorganisatie kwam omdat er per land slechts een organistie wordt toegelaten. Niet echt een democratische organisatie in mijn visie. Binnen de organisatie Atibox speelde zich zaken af waardoor deze groep door een aantal landen is verlaten. Deze groep heeft een eigen organisatie opgericht met de naam WUBOX. Hier hebben we een lidmaatschap aangevraagd. Tijdens de oprichtingsvergadering is afgestemd dat we lid konden worden.   

Toetreding tot WUBOX is mogelijk!
Wij ontvingen van de World Union Boxer het mooie nieuws dat we toegelaten worden tot hun organisatie! Nadat we als eerste vereniging een eigen gedragstest  verplicht hebben gesteldals eerste een ZTP hebben gemaakt en als eerste een VFR hebben vastgelegd zijn we nu de eerste rasvereniging van Nederland die zich kan aansluiten bij de WUBOX.

Wubox is na een goede voorbereiding in februari 2020 opgericht,
WUBOX is een mooi innitiatief waarbij rasverenigingen zich bij kunnen aan te sluiten.
Wij zijn tijdens de oprichtingsvergadering voorgedragen als lid. De afstemming is voor ons positief verlopen. Gezamenlijk wordt er getracht om de Boxer op een gezond niveau te fokken. Het uitwisselen van gegevens is een belangrijke taak. Maar ook zaken zoals een goed fokbeleid en goede testen en examens zijn taken die ondeling uitgewerkt worden.
Landen die aangesloten zijn: Duitsland (2X), Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Letland, Italie, en onze vereniging voor Nederland.

Kees van Gorp,voorzitter BVN

WUBOX


17 februari 2020

Een aantal nieuwtjes op een rijtje. 
*We hebben een bestuursvergadering gehad waar we de komene zaken en activiteiten hebben besproken.
*Activiteiten voor het jaar 2020
*Veranderingen voor de website.
*Kampioensclubmatch in de maand september of oktober. We hopen zsm duidelijk te kunnen maken welke datum het word.

Website
Een aantal items op onze site moeten nog aangevuld en/of veranderd worden.
*de lijst van de fokkers wordt nog bijgewerkt.
*Aantal linken die nog niet goed staan.

Boxerlessen op vrijdagavond
Inmiddels is er een Boxer trainingen avond op vrijdag.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Kees van Gorp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Gedragscommissie
We hebben een eigen gedragscommissie. Deze commissie zal detesten voor ons VFR afnemen
De commissie bestaad uit de hierna vermelde personen.
* Dhr Kees van Gorp
* Mevr. Kamila v Gorp Mazurowska
* Dhr. E Fick
* Mevr. D Fick
* Dhr. W. Titselaar

Facturen
Met het clubblad van december zijn de facturen verstuurd, een groot deel van de leden heeft deze ook al voldaan.