Beschikbare pups:

Er worden regelmatig pups geboren bij leden van onze vereniging.

Op deze pagina worden de pups indien de fokker dat wenst geplaaatst. 

Dit plaatsen is geen waarborg voor dat ueen gezonde pupkoopt. Wij bieden de fokkers uitsluitend aan om hun pups via de clubsite aan te bieden. Voor kopers geld; kijk goed en vraag naar de uitslagen van de ouderdieren. Koop alleen als je een goed gevoel hebt bij een fokker en de pups. 

 

 

   Verwacht
     


 

Geboren

Houwaert's V -worp (namen van de pups beginnen met een V)

Wij verwachten rond 17 april een nest uit een bijzondere afstamming! De vader van het nest is een directe zoon van Sat'elite v Helsing. Deze reu is gefokt en woonachtig in Rusland. In de stamboon vele zeer bijzondere honden waaronder diverse Atibox kampioenen en wereld top-honden. Een combinatie waarvan wij zelf een pup wensen!
Niet eerder waren er nakomelingen in Nederland van deze Russische reu. Wij hebben voor deze hergebruikt om NIEUWE bloedlijnen naar Nederland te halen. De foto's rechts zijn van Houwaert's Enigma (Lobke) de moeder van het geplande nest. Van de vader en voorouders zullen later volgen. U kunt nu al uw pups reserveren!

Reserveren kan per whatsapp naar 0654716556 of
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kijk ook op de site: www.houwaerts.com 

Houwaerts Enigma 03Houwaerts Enigma 03


 

 

 

Beschikbare pups


Neem contact op met het bestuur over de vereniging om meer te krijgen over beschikbare pups of om het aangeven van een verwacht nestje.

zika4

pups